Algemene voorwaarden

  • Doordat alle producten handgemaakt zijn, zijn ze allemaal uniek!
  • Alle producten zijn "baby-proof" gemaakt. Mocht er toch onverhoopt iets stuk of open gaan laat je kindje er dan niet meer mee spelen en neem alsjeblieft contact op.
  • Laat je baby nooit onbeheerd met de producten. 
  • De levertijd zal variëren maar hou rekening met een week. Je zal op de hoogte gehouden worden van de werkelijk levertijd.
  • Prijs en typfouten voorbehouden.
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kayatelier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitzondering op het herroepingsrecht zijn producten die u koopt welke worden gemaakt op maat volgens de door u gewenste specificaties.